Γιατί ο λαλίστατος κος Δημαράς σιωπά για το δάνειο της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Ένα περίπου μήνα πριν την ανάληψη της ευθύνης του Δήμου από την παράταξη του κου Δημαρά, το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. προχώρησε σε λήψη δανείου ύψους 3.000.000 ευρώ, για να καλύψει το κόστος κατασκευής του αποχετευτικού στο Προάστειο Πατρών.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας η παράταξη του κου Δημαρά παρουσιάστηκε με δύο διαφορετικές θέσεις, η μία υπέρ του δανείου και η άλλη κατά.

Ο κος Δημαράς πριν από μερικούς μήνες, ήταν αντίθετος στο δάνειο και κατηγορούσε τον κο Φούρα για τις επιλογές του. Γιατί σήμερα στα «μουλωχτά» αποδέχεται τον δανεισμό της Δ.Ε.Υ.Α.Π., γιατί τα βρίσκει με τον εκπρόσωπο των «μηχανισμών» του κου Φούρα; Έτσι θα πορεύεται από δω και μπρος;

Ο κος Δημαράς είχε την δυνατότητα να απαιτήσει, τα σημαντικά ζητήματα, όπως ο δανεισμός κλπ να τα διαχειριστεί ο ίδιος από 01/01/2011. Ένας μήνας έμεινε και κανένας, που δεν θα είχε ιδιαίτερη σκοπιμότητα, δεν θα έφερνε αντίρρηση. Ο κος Δημαράς ως φαίνεται δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από τον κο Φούρα, γιατί αυτό εξυπηρετεί τους δικούς του σχεδιασμούς.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον πατραϊκό λαό να προετοιμαστεί. Καμία αυταπάτη. Ο κος Δημαράς θα πορευτεί στα ίδια «μονοπάτια» που ακολούθησαν και οι προηγούμενοι δήμαρχοι, έχει την ίδια πολιτική, υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική και τον «Καλλικράτη».

Οι διαχειριστικές «μανούβρες» του, βλάπτουν τα λαϊκά συμφέροντα. Δάνεια, φορομπιξία, απολύσεις εργαζομένων έρχονται με την νέα χρονιά.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!!!

Καμία ανοχή, καμία αναμονή. Τώρα λαϊκή οργάνωση παντού. Αντεπίθεση για να αποκρούσουμε την αντιλαϊκή πολιτική κεντρικά και τοπικά.