Μονοπωλιακοί Όμιλοι, Κυβέρνηση και Τρόικα ετοιμάζουν το ξεκλήρισμα και τον αφανισμό των μικρομεσαίων

Η αδίσταχτη συμμαχία μονοπωλίων, κυβέρνησης και τρόικας για την μόνη ανάπτυξη που ενδιαφέρονται είναι τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, παίρνουν μέτρα για να φτηναίνουν την εργατική δύναμη, κτυπούν μέχρι καταστροφής τους μικρομεσαίους.

Λένε ψέματα Μην τους πιστεύεις!!

Τα χρέη είναι του μεγάλου κεφαλαίου, δεν είναι δικά σου. Παλεύεις για να ζεις και πριν και τώρα. Δεν χρωστάς τίποτα.

Η οικονομική κρίση ήρθε γιατί τα μονοπώλια που έχουν συγκεντρώσει τεράστια οικονομική δύναμη, τα θέλουν όλα.

Δεν φταις εσύ που δεν μπορείς να τα φέρεις βόλτα,

δεν φταίνε οι «επιχειρηματικές» επιλογές σου.

Ο ανταγωνισμός με τα μονοπώλια φταίει που είναι άνισος και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όποια ανάπτυξη κι αν σου λεν ότι θα φέρουν, όποτε και να έρθει, δεν θα είναι για το καλό σου.

Σ’ έχουν προ γραμμένο

Σου ζητάνε να σκύψεις το κεφάλι και να δεχτείς αδιαμαρτύρητα την καταστροφή σου.

Μην τους κάνεις την χάρη.

Όλη η πρόοδος της χώρας, όλος ο πλούτος, έχει βγει από τον μόχθο των λαϊκών στρωμάτων. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε με το μεγάλο κεφάλαιο και τους τοκογλύφους του.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση με τις πολιτικές που εφάρμοσαν. Συνυπεύθυνα είναι και όλα τα κόμματα που στήριξαν  το Μάαστριχ και την ΟΝΕ.

Τα σπασμένα αυτών των επιλογών πληρώνουμε σήμερα.

Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Ήρθε η ώρα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι ο στόχος που πρέπει να βρει η ψήφος στις 7 του Νοέμβρη για να χτυπήσει διάνα. Για να μεγαλώσει η λαϊκή άμυνα στην πολιτική του μνημονίου, να δυναμώσουν οι προϋποθέσεις για την λαϊκή αντεπίθεση.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εμφανίζονται εν μία νυκτί σαν υπερασπιστές της «τοπικής κοινωνίας», προσπαθούν να εξαπατήσουν τον λαό με «ανεξάρτητους» και «υπερκομματικούς» υποψηφίους.

Οι υποψήφιοι τους Κατσικόπουλος, Χριστόπουλος, Δημαράς, ντρέπονται, άραγε, για τα κόμματα στα οποία ανήκουν; Για τα κόμματα που τους στηρίζουν; Για την πολιτική που υπηρετούν; Ή μήπως να ντρέπονται τα κόμματα για τους υποψηφίους τους;

Όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζεται ότι μόνο εμείς με συνέπεια εναντιωθήκαμε στις πολυεθνικές, στην εγκατάσταση υπερκαταστημάτων, ήμασταν δίπλα στους μικρομεσαίους.

Κάνε το βήμα

ΨΗΦΙΣΕ

ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ                                                          ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ

Υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων                                              Υποψήφιο Περιφεριαρχή Δ.Ελλάδας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.