Το θέμα της δίωξης που άσκησε η Δημοτική Αρχή κατά μελών της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων του αρκτικού διαμερίσματος και του επικεφαλής της Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά” Κώστα Πελετίδη έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Προς

Την Πρόεδρο του Δημοτικού

Συμβουλίου Πατρέων

Η Δ.Α.Σ. ¨Πάτρα Μπροστά¨ σας παρακαλεί να θέσετε προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση προ ημερησίας το θέμα: «της δίωξης που άσκησε η Δημοτική Αρχή κατά μελών της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων του αρκτικού διαμερίσματος και του επικεφαλής της Δ.Α.Σ. ¨Πάτρα Μπροστά¨ Κώστα Πελετίδη».

Η Δ.Α.Σ. ¨Πάτρα Μπροστά¨ καταγγέλλει στο λαό της Πάτρας την, πρωτοφανή στην ιστορία του Δήμου, αντιδημοκρατική και αυταρχική πρακτική της Δημοτικής Αρχής του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Η δίωξη που ασκήθηκε μετά από μήνυση της Δημοτικής Αρχής κατά εκπροσώπων των κατοίκων και του Κώστα Πελετίδη, επικεφαλή της παράταξής μας, αποκαλύπτει το άγριο αντιλαϊκό πρόσωπο ενός Δημάρχου που διακατέχεται από φασίζουσα νοοτροπία και συμπεριφορά. Είναι φανερό ότι τα παίζει όλα για τα συμφέροντα μεγαλοεπιχειρηματιών που θα αναλάβουν την κατασκευή και λειτουργία για 20 χρόνια του εργοστασίου στην περιοχή ΦΛΟΚΑ Αχαΐας.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.

Γι’αυτό δεν τερματίζει την λειτουργία του επικίνδυνου σκουπιδότοπου της Ξερόλακκας που αποτελεί απειλή για την Δημόσια Υγεία. Γι’αυτό δεν μεταφέρονται άμεσα τα απορρίμματα της Πάτρας στον ήδη λειτουργούντα ΧΥΤΑ του ΦΛΟΚΑ.

Αυτό αποτελεί την ρεαλιστική και άμεση λύση που συμφέρει το λαό της Πάτρας, που όμως δεν αποφέρει νέα κέρδη στους εθνικούς εργολάβους και άλλους εκλεκτούς της ολιγαρχίας. Αυτό θα επιβάλλει ο λαός της περιοχής με πολύμορφες κινητοποιήσεις.

Απαιτούμε να αποσυρθεί από την Δημοτική Αρχή κάθε δίωξη κατά όσων αγωνίζονται για να ανασάνουν ελεύθερα.

Καλούμε όλους τους λαϊκούς μαζικούς φορείς, τον λαό και την νεολαία, να καταδικάσουν τις πολιτικές διώξεις, τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία της Δημοτικής Αρχής.

Όσο για τα αυτοκίνητα των Δημοτικών Συμβούλων και του Βουλευτή του Κ.Κ.Ε. ενημερώνουμε τον κο. Φούρα και τον κάθε ενδιαφερόμενο, ότι είναι επιταγμένα στον αγώνα του λαού. Το αυτοκίνητο της Βουλής, όπως και η βουλευτική ασυλία, αξιοποιούνται για την πάλη του λαού και όχι για την προσωπική προβολή, για δημόσιες σχέσεις και πολύ περισσότερο για προστασία στις διάφορες λαμογιές που αποτελούν το σήμα κατατεθέν των πολιτικών χώρων της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Πάτρα 02 / 07 / 2010