Χωρίς εικόνα

Το θέμα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και την λειτουργία του, με λεφτά του Πατραϊκού λαού, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με την σύμφωνη γνώμη των παρατάξεων της Ν.Δ. και του Δημαρά-ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., να απαλλάξουν την κυβέρνηση από την στοιχειώδη υποχρέωσή της να λειτουργήσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο δωρεάν για τη νεολαία, και να υπογράψουν την αποδοχή της παραχώρησής του στον Δήμο Πατρέων, είχε ως αποτέλεσμα η δαπάνη της συντήρησης και λειτουργίας του Σταδίου να μεταφερθεί στον Δήμο, δηλαδή στους Πατρινούς και έτσι να απαλλαγούν οι κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή της Ν.Δ. από την υποχρέωση της σχετικής χρηματοδότησης.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα της απαξίωσης του κληροδοτήματος του Σκαγιοπουλείου από την Δημοτική Αρχή έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Ένα μεγάλο και μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίριο το Σκαγιοπούλειο με 20 περίπου στρέμματα περιβάλοντα χώρο πρασίνου, αφού επισκευάστηκε από τον δωρητή, ρημάζει ήδη επί σειρά πολλών ετών. Οι προτάσεις μας για ίδρυση εκεί Πολιτιστικού Κέντρου νεανικής και παιδικής δημιουργίας και βρεφονηπιακού σταθμού για δωρεάν φιλοξενία παιδιών και βρεφών απόρων οικογενειών με ταυτόχρονη αναβάθμιση του κήπου, ανοικτού στους κατοίκους της περιοχής, πέφτουν στο κενό λόγω της επιμονής των άλλων πολιτικών δυνάμεων να το παραχωρήσουν σε επιχειρηματία, ενάντια προς την βούληση του διαθέτη.

Χωρίς εικόνα

Οι προτάσεις της Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά” για την επίλυση των προβλημάτων του θεραπευτικού παιδαγωγικού κέντρου “ΜΕΡΙΜΝΑ”

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 Κώστας Πελετίδης 0

Ο Κώστας Πελετίδης εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την ένταξη του θεραπευτικού παιδαγωγικού κέντρου “Μέριμνα” στο δημόσιο σύστημα πρόνοιας, την αναβάθμισή του, την εξασφάλιση της πλήρης χρηματοδότησής του και την κατοχύρωση της εργασίας και των αμοιβών όσων εργάζονται στο κέντρο αυτό.

Χωρίς εικόνα

Η παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος και η υποκρισία της κυβέρνησης και των τοπικών παραγόντων του ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Το περιβάλλον, η προστασία του, και το υποκριτικό ενδιαφέρον της Υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Μπιρμπίλη, του Δημάρχου κ.Φούρα και του Νομάρχη κ.Κατσικόπουλου σχολιάστηκε με ανακοίνωση της ΔΑΣ Πάτρα Μπροστά με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος.

Χωρίς εικόνα

Ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακας και οι μεθοδεύσεις για την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στου Φλόκα

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Ο διαγωνισμός υλοποίησης του έργου “Μονάδα Επεξεργασίας στερεών αποβλήτων Ν.Αχαΐας” και οι όροι του όσον αφορά το σύστημα Σύμβαση Παραχώρησης στο μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο αλλά και την μέθοδο που φαίνεται να προκρίνεται κατήγγειλαν σε συνέντευξη τύπου τα στελέχη της Παράταξης Κ.Πελετίδης, Α.Αντωνόπουλος και Χ.Κορδάς

Χωρίς εικόνα

Το θέμα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας από την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η κυβέρνηση, συνεχίζοντας το επαίσχυντο έργο που ξεκίνησαν από το 1990 οι γαλαζοπράσινοι, ξεπουλούν οτιδήποτε συνθέτει την Ελλάδα. Τα πάντα τεμαχίζονται και εκχωρούνται. Κανείς όμως δεν πρέπει να μείνει ουδέτερος σ’αυτή την κατάσταση. Γενικός ξεσηκωμός και οικοδόμηση ενός εργατικού λαϊκού μετώπου που θα σαρώσει το Κεφάλαιο, τα κόμματά του και τα άλλα υποχείρια του.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα των συμβασιούχων του Δήμου Πατρέων, της μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους, να μην απολυθούν, έφερε η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Ενώ οι εργαζόμενοι της πόλης μας έχουν περιέλθει σε δραματική κατάσταση λόγω της κυβερνητικής πολιτικής, σημερινής και χθεσινής, η Δημοτική Αρχή σε πλήρη σύμπλευση, υλοποιεί την πολιτική προσλήψεων με όλες τις μορφές ελαστικής απασχόλησης, ενώ ταυτόχρονα προχωρά σε απολύσεις. Επιβάλλεται συνεπώς αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών για την κατάργηση των απολύσεων και εξασφάλιση μόνιμης και σταθερής εργασίας για όλους, με πλήρη εργατικά δικαιώματα.

Χωρίς εικόνα

Ο ρόλος της πλειοψηφίας της Επιτροπής Σχεδίου Πόλεως Πατρών στην οικοπεδοποίηση ελεύθερων χώρων

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η πλειοψηφία της Επιτροπής Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Πατρέων, αντί να υπερασπίζεται τους κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους όπως προβλέπεται στο Σχέδιο Πόλης, συμβάλλει στην τσιμεντοποίηση των ελεύθερων χώρων, πράγμα που κριτικάρει η ΔΑΣ Πάτρα Μπροστά.

Χωρίς εικόνα

Συνδυασμός Λαϊκής Συσπείρωσης

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Ο Συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι ο συνδυασμός της κοινής δράσης και συνεργασίας των ριζοσπαστικών, λαϊκών δυνάμεων. Αποτελεί την συνέχεια της Δ.Α.Σ. «Πάτρα Μπροστά» και […]