Ψήφισμα: «για το θάνατο του Δ. Κοτζαρίδη από τους κουκουλοφόρους-παρακρατικούς»

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο του

Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων

κο. Γιαννακόπουλο Δημήτριο

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» σας παρακαλεί να φέρετε σε προ ημερησίας διάταξη ως επείγον στο Δημοτικό Συμβούλιο το ψήφισμα: «για το θάνατο του Δ. Κοτζαρίδη από τους κουκουλοφόρους-παρακρατικούς».

ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι δύο μέρες σκληρής απεργιακής μάχης στις 19 – 20/10/2011, αναμέτρησης της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων με την μεγαλοεργοδοσία, την κυβέρνηση, το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς του είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Το μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα μονοπώλια θορύβησε την κυρίαρχη τάξη. Όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα για να σταματήσουν αυτό τον αγώνα, την κατεύθυνσή του.

Η δολοφονική επίθεση παρακρατικών-κουκουλοφόρων σε διαδηλωτές στο Σύνταγμα είχε σαν αποτέλεσμα ένα νεκρό και δεκάδες τραυματίες.

Ο Δ. Κοτζαρίδης είναι το θύμα της επίθεσης σκοτεινών δυνάμεων. Είναι το θύμα, όσων θέλησαν να καταπνίξουν τη λαϊκή αντίδραση έναντι των φρικτών μέτρων, που καταργούν δικαιώματα των εργαζομένων, που κερδήθηκαν με αίμα.

Είναι σίγουρο ότι καμία επίθεση, καμία τρομοκρατία δεν μπορεί να κάμψει την αποφασιστικότητα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του λαού μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του αγωνιστή του ταξικού κινήματος και τηρεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

ΠΑΤΡΑ 24 / 10 / 11