Απόλυση εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ

Η «Αριστερά» του συστήματος, ο Συνασπισμός και η «Δημοκρατική Αριστερά» πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις ως διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ανέλαβαν εργολαβικά, την υπεράσπιση της απόφασης της Δημοτικής Αρχής, να απολύσουν 13 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ, παρά το γεγονός ότι δουλεύουν εκεί συνεχώς από 4 έως 8 χρόνια κα πρακτικά είναι αορίστου χρόνου.

Χρησιμοποίησαν όλα τα γνωστά επιχειρήματα των γαλαζοπράσινων διαχειριστών, διατύπωσαν με σαφήνεια την πίστη τους στους άδικους, αντεργατικούς νόμους του συστήματος, απέδειξαν στην πράξη ότι οι κυρίαρχες κοινωνικοοικονομικές δυνάμεις μπορούν να τους έχουν  στα υπόψιν. Οι «συνιστώσες» του συστήματος είναι εξίσου αν όχι καλύτερες στην υπεράσπιση των συμφερόντων τους.

Ο Πατραϊκός λαός οφείλει να τους ανταμείψει, καταδικάζοντας την πρακτική τους, όσοι είχαν αυταπάτες για τον ρόλο τους έχουν μπροστά τους, τα επιχειρήματα, την πρακτική τους και το αποτέλεσμα.

Οι αλλαγές στον κόσμο δεν έγιναν από τους υποτακτικούς αλλά από τους επαναστάτες, από αυτούς που αμφισβητούν την κυριαρχία ενός άδικου κεφαλαιοκρατικού συστήματος.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΑΤΡΑ 31/05/11