Στο δικαστήριο στελέχη του ΠΑΜΕ

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί τους εργαζόμενους, τους λαϊκούς φορείς της πόλης μας, να καταδικάσουν τις διώξεις και την τρομοκρατία των πολυεθνικών, που θωρακισμένες από ένα αντιλαϊκό νομοθετικό και κυβερνητικό πλαίσιο προσπαθούν να καθυποτάξουν κάθε δύναμη,  που αντιστέκεται στην επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Στις 18 Μάη δικάζονται στα δικαστήρια της Πάτρας τα στελέχη του ΠΑΜΕ Χρήστος Τσαντής και Δημήτρης Χριστόπουλος, ύστερα από μήνυση της πολυεθνικής «ΤΖΑΜΠΟ» γιατί συμμετείχαν μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο πολυκατάστημα της Πάτρας για την απόλυση συνδικαλιστή.

Πρόκειται για μια ακόμα δίωξη κατά στελεχών και μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στα πλαίσια της εκστρατείας ποινικοποίησης και τρομοκράτησης του λαϊκού κινήματος.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί τους εργαζόμενους την Τετάρτη  18/5/2011 στις 9.00 το πρωϊ στα Δικαστήρια ,για να εκφράσουμε μαζικά την αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους δύο αγωνιστές. Να καταγγείλουμε  όλους όσους προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Λαό.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΑΤΡΑ  16/05/2011