Να πληρωθεί το προνοιακό επίδομα στους δικαιούχους

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί την Δημοτική Αρχή να κινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να πληρωθεί το προνοιακό επίδομα στους δικαιούχους.

Όλες οι τυπικές διαδικασίες έπρεπε να είχαν κινηθεί (καταστάσεις, σύμβαση με ΕΛΤΑ κλπ), δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την καθυστέρηση που υπάρχει.

Στις σημερινές δύσκολες στιγμές που βιώνει ο λαός μας, η οποιαδήποτε πολιτική απόφαση, ανεπάρκεια, που επιδεινώνει την θέση του δεν είναι ανεκτή.

Άμεσα, αν χρειαστεί, να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να παρθούν αποφάσεις που θα οδηγούν στην άμεση καταβολή του προνοιακού επιδόματος.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί τον πατραϊκό λαό να αντιδράσει στο επαίσχυντο μέτρο, διακοπής της δυνατότητας δωρεάν μετακίνησης με τα αστικά ΚΤΕΛ στους κατόχους της κάρτας ελευθέρας (ΑμΕΑ κλπ).

Η αντιλαϊκή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους επιχειρηματίες του αστικού ΚΤΕΛ, κόβουν και τα ελάχιστα που έχουν απομείνει.

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, ότι πρέπει να ιδρυθεί ενιαίος, δημόσιος φορέας αστικών συγκοινωνιών, ο οποίος στα πλαίσια μιας συνολικής πολιτικής θα διασφαλίζει δωρεάν μετακίνηση στα λαϊκά στρώματα.

Άμεσα προβάλει η ανάγκη ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν το ΠΑΣΟΚ σήμερα, και η ΝΔ χθες. Είναι η ώρα να αλλάξουν οι συσχετισμοί δύναμης παντού.

Πάτρα 09 / 03 / 2011