Τα βρήκαν ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ. και οι συνιστώσες τους παρέα με τους “ανυπότακτους της αριστεράς” στον αποκλεισμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης” από τα όργανα διοίκησης του Δήμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει στο λαό της Πάτρας τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της από την ΄΄οικονομική΄΄ επιτροπή και την επιτροπή ΄΄ποιότητας ζωής΄΄ του Δήμου.

Συνειδητά, απέκλεισαν τον συνδυασμό που εκπροσωπεί το 17% του πατραϊκού λαού και αποτελεί την λαϊκή αντιπολίτευση, απέναντι στις πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν το σύστημα και υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική.

Δεν ήθελαν στις 11μελής επιτροπές να εκπροσωπείται η άλλη φωνή.

Οι ΄΄Δημοκράτες΄΄ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ.) και οι συνιστώσες τους παρέα με τους ΄΄ανυπότακτους της Αριστεράς΄΄ έκαναν τις συμφωνίες τους και έβγαλαν το λογαριασμό.

Τον πραξικοπηματικό αποκλεισμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τα όργανα διοίκησης του Δήμου.

Ο αντιδημοκρατικός νόμος ΄΄έδεσε΄΄ με την πρακτική τους. Όσο κι αν ψάχνουν για δικαιολογίες, στην μνήμη του πατραϊκού λαού καταγράφεται για μια ακόμα φορά, ότι αυτές οι δυνάμεις αλληλοαναγνωρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ένας στον άλλο και όταν χρειαστεί αλληλοανταμείβονται.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση»  δεν διακατέχεται από το ΄΄ναρκισσισμό της καρέκλας΄΄, ούτε θέλει να καταγραφεί ως η ΄΄καλή αριστερά΄΄ του συστήματος. Για ένα λόγο βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων και αυτό θα το κάνει εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι με τέτοια ΄΄τερτίπια΄΄ θα εμποδίσουν την δράση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Πάτρα 02 / 01 / 2011

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.