ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΑΡΑΣ έμειναν στα “λόγια” για τους συμβασιούχους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Η σταθερή εργασία με δικαιώματα είναι ΠΑΓΙΑ και ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗ.
  • Καμία απόλυση Συμβασιούχων και Εργαζομένων σε προγράμματα stage.
  • Κάλυψη όλων των κενών θέσεων με εργαζόμενους σταθερής Απασχόλησης.

Η πρόταση αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης απερρίφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας  από της παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και των «Ανεξάρτητων» Δημαρά, Συνασπισμό, Δημοκρατική Αριστερά. Για μια ακόμη φορά δεκάδες συμβασιούχοι εισέπραξαν από την πλειοψηφία συμπάθεια, στοργή και μπόλικη πολιτική υποκρισία.

Στην ουσία το Δημοτικό Συμβούλιο υπόγραψε τις απολύσεις που αποφάσισε η κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν σταθερά τους αντεργατικούς νόμους για να δικαιολογήσουν την δική τους αντιλαϊκή πρακτική, είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Όπως συνένοχοι στο έγκλημα είναι οι εκπρόσωποι τις ΠΑΣΚΕ  στο Σωματείο των υπαλλήλων που όχι μόνο δεν καλύπτουν συνδικαλιστικά τους συμβασιούχους αλλά κατέφυγαν στο κ.Πάγκαλο για να παρέμβει ώστε να αποτραπεί και το παραμικρό ενδεχόμενο να παραμείνουν στην εργασία τους οι εργαζόμενοι της εταιρείας τουριστικής ανάπτυξης.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα. Το Δημοτικό Συμβούλιο όπως και τα άλλα όργανα της Κρατικής Διοίκησης υλοποιούν κατά γράμμα όλη την αντιλαϊκή πολιτική.

Είναι οι πολιτικοί αντίπαλοι των λαϊκών στρωμάτων.

Η αντιλαϊκή πολιτική μπορεί και πρέπει να ανατραπεί με την αλλαγή των συσχετισμών παντού.

Με την οργάνωση και την πάλη του λαού στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές.

Με την μαζική συμμετοχή όλων στην Απεργία στις 15 Δεκέμβρη και στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλ. Γεωργίου.

ΠΑΤΡΑ 09/12/10