Δήλωση του Κ.Πελετίδη μετά την περιοδεία στο Βλατερό και τα μαγαζιά του κέντρου της Πάτρας

Συνεχίζονται στις γειτονιές της Πάτρας και σε χώρους δουλειάς οι περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ. Κλιμάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τον υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας Κ. Πελετίδη περιόδευσαν την Παρασκευή το Βράδυ στο Βλατερό και το Σάββατο το πρωί σε μαγαζιά στο κέντρο της Πάτρας.

Στις περιοδείες εκφράστηκε η λαϊκή αγανάκτηση για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και της Τρόικα, που στηρίζουν ΝΔ και ΛΑΟΣ. Τα κλιμάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσαν τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους εμπόρους να δώσουν απάντηση στις εκλογές στις 7/11 που είναι πολιτικές, να συμβάλουν στη συγκρότηση ενός πανίσχυρου λαϊκού μετώπου ενάντια στα μονοπώλια που τους «ξεζουμίζουν» και την αντιλαϊκή πολιτική.  Να κάνουν το μεγάλο βήμα για να δημιουργηθούν θετικές εξελίξεις για το λαό, να καταδικάσουν με τον αγώνα και την ψήφο τους το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Να ψηφίσουν «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο της Πάτρας και στην περιφέρεια.

Οι αυτοαπασχολούμενοι νοιώθουν καλά στο πετσί τους τις αρνητικές συνέπειες από την περαίωση, την αβάσταχτη φορομπηξία, το ΤΕΜΠΕ και το ΕΣΠΑ, αφού οι μόνοι ωφελημένοι είναι τα μονοπώλια και οι πολυεθνικές. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Κ. Πελετίδης με αφορμή τη συνεχή κοκορομαχία των δύο υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, Δ. Κατσικόπουλου και Γ. Δημαρά, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δυο υποψήφιοι μαλώνουν… στον ίδιο ‘’αχυρώνα’’, για το ποιός από τους δύο θα έχει τα πρωτεία στα ‘’άχυρα’’ της αντιλαϊκής πολιτικής. Οι θέσεις τους για τους μετανάστες δε διαφέρουν σε τίποτα, είναι ίδιες με αυτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Προβάλουν σαν λύση την εφαρμογή της ευρωενωσιακής  αντιμεταναστευτικής νομοθεσίας που σημαίνει καταστολή και κλειστά σύνορα με την FRONTEX, δημιουργία καταυλισμών-γκέτο, εκδίωξη των προσφύγων και των κατατρεγμένων των ιμπεριαλιστικών πολέμων της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ με τη συμμετοχή των ελληνικών κυβερνήσεων. Δεν καταγγέλλουν την Ε.Ε. και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, δεν απαιτούν καν το δίκαιο αίτημα για την έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων σε όλους τους πρόσφυγες για να σταματήσει η αθλιότητα των παραπηγμάτων και της εκμετάλλευσης τους. Προφανώς για να μη στεναχωρούν τα πολιτικά αφεντικά τους.  Δίνουν άλλοθι στην καλλιέργεια της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Αυτός είναι ο ανεπίσημος συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ  του Γ. Δημαρά που στηρίζει ο ΣΥΝ. Αυτός είναι ο επίσημος συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ του Δ. Κατσικόπουλου που του πλέκουν το εγκώμιο νεοφασιστικές οργανώσεις της Πάτρας μέσα από τις ιστοσελίδες τους στο ίντερνετ.».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.