Το θέμα της παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στον Δήμο Πατρέων, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας πληροφορούμαστε ότι η Δημοτική Αρχή ήρθε σε συμφωνία με την Κυβέρνηση, για παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στον Δήμο Πατρέων με τους όρους που παραχωρήθηκε στον Δήμο Ηρακλείου το Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι πρώην Υφυπουργοί Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύουν στην πράξη πόσο «βαθύ» είναι το χάσμα που τους χωρίζει με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η ταύτιση των δύο κομμάτων και στο θέμα αυτό επιβεβαιώνει την έλλειψη διαφορών μεταξύ τους.

Τα κόμματα που υπηρετούν την κυρίαρχη πολιτική και διασφαλίζουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας στον τόπο μας ισχυρίζονται ότι, «η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι δαπανηρή» και αναζητούν βιώσιμη λύση! Τα παιδιά μας, γι’ αυτές τις πολιτικές δυνάμεις, είναι κόστος! Και όλα αυτά την στιγμή που όπως λένε η Ελλάδα είναι ισχυρή, το ακαθάριστο εθνικό προϊόν τριπλασιάστηκε και ο τζόγος του ΟΠΑΠ αποδίδει δισεκατομμύρια.

Η Δημοτική Αρχή εκτός από τα χρέη δανείων που προσφέρει στα παιδιά μας, τους φορτώνει και την οικονομική υποχρέωση λειτουργίας του Παμπελοποννησιακού.

Η Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται να πάρει την λειτουργία του Παμπελοποννησιακού για δημόσιες σχέσεις, κομματικές ανάγκες, εντυπωσιασμό, αποπροσανατολισμό, διαχείριση οικονομικών. Δεν έχουν ως βασική φιλοσοφία, ως κυβερνητική επιλογή, τα εθνικά στάδια, οι αθλητικές εγκαταστάσεις να λειτουργούν, να συντηρούνται, να χρηματοδοτούνται από το κράτος στην κατεύθυνση διασφάλισης του κοινωνικού αγαθού της άθλησης, που τόσο ανάγκη έχει η νεολαία μας.

Όσα κι αν λέει το δίδυμο ΠΑΣΟΚΝΔ για διασφάλιση του αθλητισμού με την χρήση του σταδίου, δεν κρύβουν ότι το κόστος θα το αναλάβει πάλι ο Πατραϊκός λαός. Κόστος όχι μόνο οικονομικό. Θα μπουν οι βάσεις για απαλλαγή του κράτους από τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του. Ο λαός θα πληρώνει και θα ξαναπληρώνει το σύνολο των υπηρεσιών που δικαιούται.

Λύση υπάρχει, η αθλητική κοινότητα, ο Πατραϊκός λαός έχει την δύναμη και το συμφέρον να επιβάλλει με συντονισμένο αγώνα στη Δημοτική Αρχή και την κυβέρνηση, την μόνη ορθή θέση. Να ανοίξει τώρα το Παμπελοποννησικό Στάδιο. Την λειτουργία, συντήρηση, χρηματοδότηση να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το κράτος. Στην διοίκηση του σταδίου να συμμετέχουν Δήμος, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές για την οργάνωση της διαχείρισής του. Λεφτά υπάρχουν. Ο λαός φορολογείται άγρια με άμεσους και έμμεσους φόρους. Η πλουτοκρατία από την άλλη θησαυρίζει χάρη στα προνόμια που έχει από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Απόδειξη τα δισεκατομμύρια που δίνονται στις τράπεζες που καταρρέουν. Καμιά παραίτηση απ’ αυτό που δικαιούται η νεολαία.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.