Υποσιτισμός παιδιών παιδικών σταθμών

Η Δημοτική Αρχή της κεντροαριστεράς θορυβημένη από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας του ΚΚΕ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» για τον υποσιτισμό των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου προβαίνει σε αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Με κατάπτυστο έγγραφο των κοινωνικών οργανισμών καλεί την προϊσταμένη των παιδικών σταθμών να λειτουργήσει χαφιέδικο μηχανισμό. Πρόκειται για μεθοδεύσεις που γυρίζουν την λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης σε εποχές Παπαδόπουλου και Μεταξά. Οι Συνασπισμένοι που υλοποιούν την Αντιλαϊκή πολιτική του «Καλλικράτη» και της Κυβέρνησης αντί να διακόψουν αμέσως την «Δίαιτα» προς τα παιδιά, υλοποιώντας την πολιτική της ενότητας της Αριστεράς, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν τους εργαζόμενους που με θάρρος και αξιοπρέπεια κατήγγειλαν στην γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους, το Διαιτολόγιο της πείνας για τα παιδάκια.

Όσο και να εκπλήσσονται οι θεοσεβούμενοι και οι «αριστεροί» του συστήματος υπάρχουν εργαζόμενοι που έχουν το θάρρος και την συνείδηση να προβάλλουν πάνω από τα σοβαρά κλαδικά προβλήματα τα συμφέροντα και τις ανάγκες των παιδιών των λαϊκών οικογενειών.

Καλούμε έστω και τώρα να ακυρώσουν και να αποσύρουν το κατάπτυστο έγγραφο του κοινωνικού οργανισμού.

Να μην τολμήσουν κανενός είδους «ανακρίσεις» και πειθαρχικές διώξεις.

Να σταματήσει η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός των εργαζομένων.

Να εξασφαλιστεί άμεσα η επαρκής τροφοδοσία όλων των παιδικών σταθμών για την κάλυψη των αναγκών όλων των παιδιών.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΑΤΡΑ 21/09/11